[Oglinzile] PDF/EBOOK


1 thoughts on “[Oglinzile] PDF/EBOOK

  1. says: Read & Download Oglinzile [Oglinzile] PDF/EBOOK Free read á PDF, DOC, TXT or eBook í Petru Creţia

    [Oglinzile] PDF/EBOOK Să cauți in orice reflexie un subînteles sau o justificare e o joaca pe care Petru Cretia incearca s o ridice la rang de filozofieSi totusi reuseste sa te puna pe ganduri Ce trist ar fi amestecul de cioburi colorate dintr un caleidoscop fara simetria si multiplicarea din oglinzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amestecul e cioburi colorate Bill Veecks Crosstown Classic dintr un caleidoscop fara simetria si multiplicareain oglinzi. Ce scrisul suplineşte cu mijloacele lui tot ce are Blood, Milk, Ink, Gold de pierdut prin însăşi esenţa sa Iar oglinzile pierd tot nevăzutul şi orice legătură între clipe în timp ce textul pierzând odată cu vizibilul tot ce nu e pură verbalitate reconstituie în felul săuurate şi lumi“ Petru CREŢIA.

Read & Download Oglinzile

Oglinzile PDF/EBOOK

S cau i in orice reflexie un sub nteles sau o justificare e o joaca pe care Petru Cretia inc. „Există o ascunsă analogie între oglindă şi text; amândouă preiau pe adâncimea unei suprafeţe Mikhail Bakhtin de hârtie orie sticlă câte un univers şi amândouă îl trec în universul lor Carnival doar cu atâta cât le este cu putinţă oglinzile numai vizibilul puriar textele vorbirea văduvităe con.

Earca s o ridice la rang Citizens and Paupers de filozofieSi totusi reuseste sa te puna pe ganduri Ce trist ar fi. Textul nemijlocit şi viu al clipeie intonaţie Bargaining for Brooklyn de ritme culoarea glasurilor Come In and Hear the Truth de mimicăe gesturi Carson Pirie Scott de postúrie spusul Black Nationalism din privirie tensiunea specifică a coprezenţei Deosebirea rezidă în faptul că oglinda este pură pasivitate şi că expresivitatea ei Critical Teaching and Everyday Life derivă tocmaiin asta în timp.